OVER ONS

Welkom bij XLS Productions, een dynamisch audiovisueel bedrijf gevestigd in Kaatsheuvel. Naast de verhuur van professioneel av apparatuur, verzorgen wij ook complete live shows, verkoop van nieuwe en ex rental apparatuur. Tevens ontwerpen en bouwen complete shows voor in theaters, festivals en zakelijke evenementen.
Ook verrichten wij freelance en installatie werkzaamheden voor collega bedrijven in de zelfde sector. Heeft u vragen of interesse in onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.
Op zoek naar licht en geluid? Of geschikte licht en geluid apparatuur? Welkom, u bent aan het juiste adres! Of u nu apparatuur wilt huren, kopen, een compete show laten ontwerpen of een drive-in show boeken? Bij ons is niks te gek en we helpen u graag! Neem hier contact met ons op.

“Medewerkers van XLS-Productions, heel hartelijk bedankt! Mede dankzij jullie geweldige drive-in show kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde avond! Nogmaals bedankt!” – Rosan Koolen

  • XLS Productions is een een hoogwaardig licht en geluidsbedrijf waar het niet alleen draait om goede spullen maar vooral om service en meedenken met de klant hoe een totaal beleving technisch gerealiseerd kan worden. Of je nu een drive-in show nodig hebt of een festival of bedrijfsevent van licht en geluid moet voorzien, onze ervaringen met XLS zijn altijd uitstekend!

    Thomas brekelmans EIGENAAR - BUREN VAN DE BRANDWEER
  • XLS Productions is al een aantal jaren hoofdsponsor van Verening de Gupkes. XLS Productions is erg flexibel en we zijn blij met een partij die de volledige verzorging op zich neemt van licht, geluid en power supply. Naar volle tevredenheid komen we samen uit tot technische oplossingen voor onze carnavalswagen. Naast de carnavalswagen kunnen we ook rekenen op zijn diensten voor onze evenementen. We hopen nog jaren te kunnen samenwerken met dit bedrijf!

    Ricardo Stip VOORZITTER - DE GUPKES

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Contact ons

We zijn helaas niet online op dit moment. Laat een bericht achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt