DIENSTEN

XLS Productions is het perfecte bedrijf om uw licht- en geluidsapparatuur te huren en/of kopen. Wij zijn HET bedrijf in licht en geluid van Brabant! Met ons grote assortiment aan apparatuur kunnen we u voor iedere gelegenheid de juiste techniek bieden. Zelfs als u specifieke wensen heeft proberen wij hier zo veel mogelijk aan te voldoen. Wij leggen de lat hoog, zodat we u het beste van dienst kunnen zijn. Vandaar dat we al een flinke vaste klantenkring hebben vergaard. We bieden verscheidene diensten aan, die u -afhankelijk van uw wensen en evenement- waarschijnlijk een passende oplossing bieden. Zo verhuren en verkopen wij dus licht- en geluidsapparatuur, we geven ook advies, regelen complete Drive in Shows, bouwen op-maat-ontworpen stands en zijn Freelance in te huren voor al uw geluid- en lichtklussen.
Feesten & Partijen

U kunt XLS Productions ook inschakelen om uw feesten & partijen te verzorgen!

Wat betekent dat?
Dat betekent dat wij het stokje van u overnemen in de verzorging, aankleding en inhoud van uw gelegenheid/evenement. Wij staan niet alleen garant dat we uw licht en geluid perfect voor u regelen, maar daarnaast kunnen we a.h.v. uw wensen ook de muziek, apparatuur, DJ, entertainment, lasershow, podium en dat soort zaken voor u verzorgen! Voor Drive in Shows van hoog niveau met professionele allure.

Heeft u een thema? Geen probleem! We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om van uw evenement een zo groot mogelijk succes te maken.

Waarom XLS Productions?
– Altijd een hoge kwaliteit licht en geluid
– Uw wensen staan centraal
– U werkt samen met ervaringsdeskundigen
– We werken samen met professionele DJ’s
– XLS Productions werkt met merkapparatuur
– Persoonlijk en eerlijk contact
– Goede communicatie staat hoog in ons vaandel

Standbouw

Zelf uw stand ontwerpen?
XLS Productions levert standbouw op maat, op al uw wensen aangepast, hoe ingewikkeld deze ook moge zijn:wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Hoe gaat dat in zijn werk?
We maken aan de hand van uw eisen een ontwerp en kunnen door middel van een truss-basis bijna alle vormen maken, zodat we uw stand een compleet unieke uitstraling kunnen geven! Hieronder vindt u het stappen plan en de starttarieven:

1. Uw 3D ontwerp
Stands worden altijd eerst in een 3D versie door ons ontworpen voor slechts € 40,00 ex. BTW tevens ontvangt u dan een offerte voord e stand.

2.Bouwen dmv Truss-based-stands
Het voordeel van ‘Truss based stands’ is, dat er in plaats van de altijd het zelfde uitziende systeemwanden te kiezen voor een custom achterwand. Deze is fullcolour te bedrukken. Dit geeft de stand een unieke uitstraling en gezelligheid.

Verkoop

Investeren in licht- en geluidsapparatuur?
Licht en geluid kopen; dat is zo’n gek idee nog niet, vooral wanneer u veel gebruik maakt van het huren van licht en geluid begrijpen wij dat u nadenkt over het kopen van licht en geluid, maar u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld! Dat kan! Bij XLS Productions helpen wij u hier maar al te graag mee!

Naast dat XLS Productions aan u het beste op het gebied van licht- en geluidsapparatuur verhuurd, bieden wij u ook de mogelijkheid tot de aanschaf hiervan. Ideaal als u apparatuur nodig heeft voor gebruik in oa. de discotheek, horeca, theater, DJ’s, bands, muzikanten, scholen en in het bedrijfsleven!

Waarom XLS Productions?
Licht en geluid is een delicate kwestie waar veel technische aspecten bij komen kijken. Want hoe weet je nu welke geluidsset u nodig heeft om uw geluid het best te laten klinken op de plek van uw bestemming? En zijn uw wensen op lichtgebied wel technisch realiseerbaar? Geen idee? Geen paniek! Wij hebben genoeg kennis van zaken.

XLS Productions zijn experts op het gebied van professionele geluid- en lichttechniek en helpen u graag met vakkundig, op maat gemaakte advies, zodat wij u het beste van dienst kunnen zijn!

Wij staan garant voor goede service, scherpe prijzen, vakkundig advies, klantvriendelijkheid en een passie voor licht en geluid.

Verhuur

Licht en geluid huren?
U zoekt, wij vinden! XLS Productions heeft het beste op het gebied van licht- en geluidsapparatuur. Wij hebben een flink assortiment artikelen die u van ons tegen een scherpe prijs kunt huren, waardoor wij voor al uw wensen wel een passende oplossing hebben.

Wat zijn uw wensen?
Licht en geluid moet goed aansluiten bij de gewenste locatie waarvoor u uw apparatuur huurt. We maken vandaar graag een vrijblijvende afspraak om met uw om te kijken naar uw wensen, eisen en uw budget. We staan voor integriteit, klantvriendelijkheid en expertise

Freelance

Naast eigen producties kunt u ons ook inhuren voor freelance werkzaamheden in de audiovisuele sector. Onze freelancers zijn:

1. Joost Bosmans
– VCA VOL gediplomeerd
– Keurmeester NEN 3140
– Lichttechnicus
– Productie medewerker
– Op-/afbouw van licht en geluid

2. Mike Koolen
– Productie medewerker
– Op-/afbouw van licht en geluid

NEN 3140 keuringen

Wij keuren electrische apperatuur en kabels volgens NEN 3140.

Prijzenlijst
– Handgereedschap €5,00
– 230v kabels €2,00 + €0,20 per meter
– 230v verdeelblokken en haspels €3,00 + €0,20 per meter
– 400v machines €15,00
– 400v kabels €5,00 + €0,50 per meter

Alle prijzen hierboven zijn ex BTW. Ander apparatuur met microproccesoren zoals computers keuren wij alleen in grote aantallen. Prijs op aanvraag.

 • XLS Productions is een een hoogwaardig licht en geluidsbedrijf waar het niet alleen draait om goede spullen maar vooral om service en meedenken met de klant hoe een totaal beleving technisch gerealiseerd kan worden. Of je nu een drive-in show nodig hebt of een festival of bedrijfsevent van licht en geluid moet voorzien, onze ervaringen met XLS zijn altijd uitstekend!

  Thomas brekelmans EIGENAAR - BUREN VAN DE BRANDWEER
 • XLS Productions is al een aantal jaren hoofdsponsor van Verening de Gupkes. XLS Productions is erg flexibel en we zijn blij met een partij die de volledige verzorging op zich neemt van licht, geluid en power supply. Naar volle tevredenheid komen we samen uit tot technische oplossingen voor onze carnavalswagen. Naast de carnavalswagen kunnen we ook rekenen op zijn diensten voor onze evenementen. We hopen nog jaren te kunnen samenwerken met dit bedrijf!

  Ricardo Stip VOORZITTER - DE GUPKES
 • Ik ben tevreden over het graveer werk. Bedankt Joost en Evelien!

  Klant 01
 • Ik ben tevreden over het graveer werk. Bedankt Joost en Evelien!

  Klant 02

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Contact ons

We zijn helaas niet online op dit moment. Laat een bericht achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt